Zagreb Hawks Aussie rules football club

Zagreb Hawks Aussie rules football club forum
It is currently Fri Nov 21, 2008 16:36:27

All times are UTC + 1 hour

Welcome
Welcome to <b>Zagreb Hawks Aussie rules football club</b>.

You are currently viewing our boards as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content, and access many other special features. Registration is fast, simple, and absolutely free, so please, <a href="/profile.php?mode=register">join our community today</a>!

Post new topic Reply to topic  [ 5 posts ] 
Author Message
 Post subject: CROATIA - CEAFL CHAMPIONS - Results
PostPosted: Sun May 04, 2008 5:41:19 

Game 1
CROATIA 'A' 8 10 58
AUSTRIA 2 2 14

Game 2
CROATIA 'B' 10 5 65
CZECH 1 3 9

Game 3
CROATIA 'A' 12 6 78
CROATIA 'B' 4 3 27

Game 4
AUSTRIA 5 3 33
CZECH 8 6 54

Game 5
AUSTRIA 6 0 36
CROATIA 'B' 11 6 72

Game 6
CROATIA 'A' 18 7 115
CZECH 3 0 18

FINAL TABLE
CROATIA 'A' 12
CROATIA 'B' 8
CZECH REP. 4
AUSTRIA 0

Best & Fairest - Srećko Bošković (CRO)
Top Goalscorer - Renato Babić (CRO) - 10 goals
Best Defensive player - Michael Fraeth (CZE)

Profile  

Post subject:
PostPosted: Sun May 04, 2008 12:19:12 

Kao kapetan i trener moram reci da ste bili jebeni!!!!!!!! niko osim renata niko se nije posebno istica nego smo igali kao tim , sta i zelimo postici.... bilo je lipo gledat da igramo kao jedno i mislim da ce nas se bilo koja repka u europi tribat paziti i namuciti da nas porazii.... Bravo momci , bravo i svi vi koji vam je bilo prvi put igrati , od vedrana , srecka ,luke , igora ... koji su za svoju prvu partiju odigrali super....

Profile  

Post subject:
PostPosted: Sun May 04, 2008 21:25:53 

je, ja bi isto tija pohvaliti sve igrace, prve i druge ekipe, ne samo da smo najbolji kao igraci, ja sam ponosan na sve vas kao ljude, na ponasanje na disciplinu, na pomoc oko svega sta je trebalo pomoci. Svaka cast decki.
Posebno hvala Robertu koji je moj "check list", bez njega pola stvari bi ostalo neobavljeno jer sam ja zaboravan i hvala za posal oko scorekeeping i refereeing. Fala Dredu sta je strpljivo sjedio i pisao crtice za sve prodano, fala i Marku koji je poslje uskocija. Hvala Suici za sound system i za odlicno obavljen DJ posal, bez razglasa turnir bi izgleda ko neka seoska zabava, ovako je bilo puno profesionalnije, a i bez razglasa nebi vidili Cvelinu guzicu :). Fala svima koji su se brinili oko rostilja, nekima ni neznam ime. Fala Anti i Johnyju sta su izorganizirali rostilj i roto promet. Fala kumu na velikodusnoj pomoci, bez kuma bi se sprzili na suncu, fala za suncobrane i svo ono voce i povrce, jer djabe dobri cevapi kad ih nemas s cim jesti, hvala curama koju su radile salatu, decki zenite ih, dobro kuhaju. Fala Franku koji je dosao da bi pomogao i nije mu bilo tesko odsuditi koliko god treba utakmica. Fala svim igracima koji su se odazvali svaki put kad je trebalo nesto nositi i pomagati.
Moram prenjeti i pohvale Ceha i Austrijanaca, mi ih svake godine iznenadimo sa kvalitetom organizacije i pohvale su pljustale sa svih strana, al najvise poohvala je bilo na nasu igru, Ben je rekao da je gustao suditi utakmicu izmedju prve i druge hrvatske ekipe, da odavno nije vidio tako dobre igrace i dobre dvoboje.
Decki ovo sta mi imamo sad je nesto fenomenalno i u igrackom i u organizacijskom nivou, imamo i neke sanse da se skrasimo na jednom terenu. Zato nemojte sad stat i mislit da je tu kraj, ima jos puno izazova i iza svakog tog izazova nas ceka nova nagrada, zato samo tako dalje.
Ja sam ponosam na vas, i nadam se da ste vi ponosni na sebe, jer kao sto rekoh niste samo dobri igraci nego i kvalitetni ljudi....
Nadam se da nisam nikoga zaboravio u zahvalama, a ako jesam, sigurno nije namjerno...

Profile  

Post subject:
PostPosted: Mon May 05, 2008 7:56:42 

Ja bih se pridužio predsjedniku u pohvalama svima (igračima, radnicima, curama, navijačima). Svaka čast igračima naše 'B' ekipe koji nisu niti jednom gestom izrazili nekakvo nezadovoljstvo što nisu u 'A' ekipi, svojim ste igrama ali i ponašanjem dokazali da ćete uskoro i Vi biti u 'A' ekipi. Bravo svim našim igračima kojima nije bilo teško igrati i za druge ekipe, biti goal umpire ili jednostavno pomoći oko pripreme i održavanje turnira. Kolja je napomenu Frank-a i ja bih samo dodao da je malo onih koji bi desetak dana nakon što se rodilo njihovo prvo dijete, odvojili cijeli jedan dan kako bi sudio na turniru. Također, Steve Vukasović je radio roštilj cijeli dan iako je tek prvi put bio s nama. Isto tako, Saša je prodavao piće cijeli dan. Dred je odlično obavio posao prodavača. Ante i Johnny su još jednom obavili veliki dio obaveza, a naš predsjednik Kolja je još jednom pokazao koliko voli ovaj sport i ovaj klub. Dobro je Kolja napisao, svi zajedno sada imamo nešto što samo rijetki klubovi (na lokalnoj razini) u Australiji imaju - vrhunska suradnja u svim elementima rada jednoga kluba. Samo naprijed!

Profile  

Post subject:
PostPosted: Tue May 06, 2008 15:02:46 

http://globalfootynews.blogspot.com/
takodjer objavljeno na big footy forumu, valjda ce brzo i na worldfootynews...

Jel ima ko slike sa turnira, osim onih koje su na facebooku?

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 5 posts ] 

All times are UTC + 1 hour