Welcome to Zagreb Hawks Aussie rules football club.
You are currently viewing our boards as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content, and access many other special features. Registration is fast, simple, and absolutely free, so please, join our community today!
Topic: Rheinland Lions zele tekmu kod njih Goto page Previous1, 2, 3Next
Author
Bericht
josip
Ja kao kapiten ne mogu reci ne, jer bi morao raditi 10 sklekova.Ja sam za 8 mjesec ,no veliki problem je gubitak jednog važnog igrača,za sada,ujka...a i necemo biti u nikakvoj formi..no kud turci tu neidem ja pa tako idem sa hawksima u osmom....GO HAWKS
cekaj, mislim da bi se moglo skupit jos par ljudi jer ne gledaju svi forum. treba pitat lončare, mamice, igora, matiju
Mon Jul 07, 2008 15:12:26
jura
i ja sam za tu tekmu...
Mon Jul 07, 2008 18:01:05
kolja51
1. Maki
2. Joza
3. Renato
4. Kolja
5. Tompa
6. Kreso
7. Fran
8. Jura
9. Ante
10. Adam
11.
12.
13.
14.
15.
16.
17.
18.
Ajde ljudi, zavrtite koji broj, pitajte mamice, jer tribalo bi kupiti karte sto prije, sto kasnije kupimo skuplje ce biti a onda ce ljudi pocet odustajati... Daj nek se mamici izjasne, igor, sta je s Cvelom, di je Srecko, Vedran, Johnny Sprek... Sto nas vise ide igrat cemo s vise ljudi na terenu i to ce biti zaniljivije...
kolja nemoj sad odustat .triba nam jos dvoje...cekaj pitaj mamica i igora oni bi isli ja mislim...ajde nemoj se iditi
Tue Jul 15, 2008 18:54:43
kolja51
ma ne ljutim se al ako niko ne misli zvat mamica i igora, onda nikad necemo ni znat, jel misli iko zavrtiti koji broj. Ako oni kazu onda onda budite spremni u roku jedan dan kupiti karte, ili ja mogu kupit karte a vi mi posli date lovu...
jebiga, lito je i sad svi zamrli, a najlakse je zavrtiti broj (ko ga ima)...
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You cannot attach files in this forum You can download files in this forum