|
pričal sam s čovjekom koj radi u UMBRU...
Pa ja sam za demokraciju, mozda neko nema para za uzeti. Al oni koji mogu neka uzmu. Ja sam da i za hrvatske i za Hawks dresove (i Saints) imamo bijele hlace, pa to je onda najsigurnija investicija. Za hrvatske dresove idu plave stucne (kao sto nosi nasa repka i ako uzmes u obzir da je na dresu crvena boja onda sa hlacamo i stucnama to cini trobojnicu. Za Hawks mozemo zute stucne, al koliko cesto cemo igrati u Hawks dresovima s obzirom da uvik igramo protiv reprezentacija.
Sta se mene tice, ja bi kupija jedne zute Umbro stucne da imam za Hawks dreosve (vec imam plave i bijle stucne i bijele hlacice).
Mislim da i ostali mogu ovdje narucivati, ili najbolje na turniru pitat i pokupit lovu od ljudi.
dal bu nam popust: hlačice-50kn, štucne-50kn,čak i manje...imaju sve boje...
očemo-nečemo?
mislim da bi bilo najpametnije da na ovo pitanje odgovori samo VRH kluba(predcjednik,tajnik,blagajnik i trener), a ne da sad svi počnu: "da,super,uzmi meni 4 naranđaste,2 roze i 12 florescentnih"........NE!!!
ak VRH odluči da bumo ih uzimali,svi bumo ih uzeli, bez rasprave, dali lovu i bok,tak da mi se javite (npr kolja) kad odlučite kolko da čega i u kojoj boji naručim...
_________________ www.dsgncity.com
GO HAWKS!
|