Zagreb Hawks Aussie rules football club

Zagreb Hawks Aussie rules football club forum
It is currently Fri Nov 21, 2008 17:18:32

All times are UTC + 1 hour

Welcome
Welcome to <b>Zagreb Hawks Aussie rules football club</b>.

You are currently viewing our boards as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content, and access many other special features. Registration is fast, simple, and absolutely free, so please, <a href="/profile.php?mode=register">join our community today</a>!

Post new topic Reply to topic  [ 23 posts ]  Go to page 1, 2  Next
Author Message
 Post subject: VAŽNO! - RADNE AKCIJE 17.4 u 17h
PostPosted: Tue Apr 15, 2008 19:01:28 

dakle, danas(utorak) nam je na treningu uletio tajnik ragbi saveza kaj je pričal sa jožom i tak smo malo popričali i... poteral nas je...pošorali smo se....zakopali smo ga tam pod tribinama...

da skratim,reko nam je da nemremo tam trenirat,al da možemo iza na onom terenu kod onog gola i da se to planira malo uredit, pa smo se mi ponudili da bumo i mi nekaj delali,tj da bi pomogli tak da smo se nas par dog da bumo u čet dofurali lopate i zatrpali one rupe kaj su nam smetale,malo poravnali teren,posadili travicu di fali i onda poslje "krstili" teren...
problem je kaj niko osim mene nema lopatu,pa daj se pliz tu izjasnite ko ima za posudit,bum se ja doletil do tebe/vas ak treba...

Profile  

Post subject:
PostPosted: Tue Apr 15, 2008 20:00:39 

ja sam za raditi .slobodan sam id 2 do 6h,pa kroz to vrime ocekuj pomoc..to bi bilo super ,samo lopate ,i odakle nam trava???? i visak zemlje ( sa drugog mijesta tamo? ) ja ne znam nikog tko ima lopatu,imam ih u drnisu bar 5 . :) seljacko dite!!!aj vidit cu ko ima, pa barem za snijeg

Profile  

Post subject:
PostPosted: Tue Apr 15, 2008 23:47:41 

ajmo ovako, ja cu ovaj vikend vidit predsjednika softball kluba a on u kontejneru na terenu ima i lopate i karijolu (tacke) i ko zna sta sve pa bi bilo dobro da se radne akcije organiziraju nekad iza ovog vikenda kad budem s njim dogovorio da nam posaudi tu opremu, ili jos bolje dodjite u nedjelju oko 11 i mozemo odma srediti da se malo radi na terenu (ja ima u 12:30 softball utakmicu).

Profile  

Post subject:
PostPosted: Wed Apr 16, 2008 9:03:33 

kaj se mene tiče,u nedj moram ič na neku prvu pričest tak da ja nemrem,al dajte se vi tu dog dal očete onda u nedj u11 doč i tam to popravljat pa onda neki raniji trening il da mi to sutra probamo sredimo... brijem da je bolje u nedj kad je i kolja tam i kad slobodno možemo posudit alate, a i onaj valjak...
kaj se tiče trave, moja mama je biolog pa imam te vrečice sa travom doma...bum sutra dofural...

Profile  

Post subject:
PostPosted: Wed Apr 16, 2008 9:39:55 

haha bravo tompica, pa bilo bi lijepo to kad je kolja rekao u nedjelju doci raditi i lagano pijuckati ko hoce i onda baciti trening oko 5 ,standardno--ko ima vremena neka dode u 12,,kolja neka igra tekmu ,necemo ga gnjaviti ima nas dosta mladih.ha sta kazete, jel moze kolja,ti kad nazoves javi na blog da li mozemo posuditi alat pa idemo, nema odmora dok traje obnova , e i kolja jes stiga plakate napraviti od onoga sta sam ti poslao?

Profile  

Post subject:
PostPosted: Wed Apr 16, 2008 10:50:07 

Ej meni ne pase nedjelja sljedeci tjedan su rokovi pa nemogu izgubiti cijeli dan ipak je to od 12 - 19 racunajuci trening tak da cu ja doci sutra sa Matijom i Tompom probat zakrpat te rupe i posudit valjak te malo zravnat teren.

Profile  

Post subject:
PostPosted: Wed Apr 16, 2008 22:25:37 

decki vrlo rado bi vam pomogao ali sljedeci tjedan mi pocinju ispiti i stvarno nemam vremena ni popisat se.

Profile  

Post subject:
PostPosted: Fri Apr 18, 2008 17:12:24 

Evo mi ( Tompa, Marko i ja ) smo jučer odradili dio radne akcije pošto u nedjelju ne možemo doći... Zakrpali smo većinu rupa na onom djelu gdje treniramo i počupali veće busene pa je sad taj dio ok i stvarno nije niš teško. Treba samo lopata i malo dobre volje. Onaj drugi dio terena će trebat pokosit pa možemo i to probat organizirat, a ako ne postoji i druga opcija. Naime, predsjednik ragbijaša je rekao da oni imaju kosilicu i da su je dali nekom frajeru kojem onda daju 100kn pa on to sve lijepo pokosi pa se možemo i tako probat dogovorit. Treba jos tog predsjednika pitat da prebacimo golove na taj teren. onda još samo treba nekako riješit pse koji tamo redovito kenjaju npr. postavit neke znakove ili ogradit... Sve u svemu treba se samo malo potrudit i raspitat i imamo teren!

Profile  

Post subject:
PostPosted: Mon Apr 21, 2008 8:50:49 

OVAKO DA SE ZNA!! RADNA AKCIJA CE BITI PREKO VIKENDA , 2 SATA PRIJE TRENINGA!!! TAKO DA SE OKVIRNO ZNA ..kolja ti kontaktiraj onog lika za kosilicu , i ostali alat ... daj posalji mi na mail njegov broj..da se znamo naci kad i njemu odgovara..ok

Profile  

Post subject:
PostPosted: Tue Apr 22, 2008 6:34:07 

zdenko.krznaric@zg.t-com.hr
evo ti kontakt od predsjednika mladosti pa se dogovorite.

Profile  

Post subject:
PostPosted: Wed Apr 23, 2008 9:15:30 

VAŽNO !!!!!!
DOGOVORIO SAM SE S ČOVIKOM KOJI CE NAM DOCI I DATI KOSILICU I OSTALE STVARI U NEDJELJU U 15 SATI. ZELIM DA SE NACRTA BAREM 10 LJUDI TAMO. TO JE 2 SATA PRIJE TRENINGA. DODITE DA NE ISPADNEMO NEODGOVORNI...OK

Profile  

Post subject:
PostPosted: Wed Apr 23, 2008 9:23:44 

neka neko kupi 6 litara benzine, toliko je bila njegova procjena za pokosit nas teren. Ja dam pare za to na turniru.

Profile  

Post subject:
PostPosted: Wed Apr 23, 2008 9:28:13 

ja cu,aj.to je super jeli?? ne treba misati s dvotaktolom

Profile  

Post subject:
PostPosted: Wed Apr 23, 2008 16:04:20 

mislim daje reka super, reka je obicni benzin, a sta je obicni, valjda super, nije valjda bezolovni, sta ja znam

Profile  

Post subject:
PostPosted: Sat Apr 26, 2008 11:05:26 

Radne akcije velis ja dolazim!!!

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 23 posts ]  Go to page 1, 2  Next

All times are UTC + 1 hour