Zagreb Hawks Aussie rules football club

Zagreb Hawks Aussie rules football club forum
It is currently Fri Nov 21, 2008 16:32:57

All times are UTC + 1 hour

Welcome
Welcome to <b>Zagreb Hawks Aussie rules football club</b>.

You are currently viewing our boards as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content, and access many other special features. Registration is fast, simple, and absolutely free, so please, <a href="/profile.php?mode=register">join our community today</a>!

Post new topic Reply to topic  [ 46 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: Wed May 14, 2008 21:35:50 

ma ne trebaju meni pare,nego samo da nebi bilo 3 dana prije, a joj, mi nemozemo, nesto tako pa da onda izvisimo. Ti pokupi pare ako oces ili garnatiraj da ce oni stvarno ici.

Profile  

Post subject:
PostPosted: Fri May 16, 2008 15:30:33 

Prijavljujem sebe i brata

Profile  

Post subject:
PostPosted: Fri May 16, 2008 15:33:58 

Evo Franic je prijavio ekipu iz Španskog... bravo Igore. IDEMO U AUSTRIJU!!!!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: Mon May 19, 2008 7:32:42 

BEn mi je forvardira email od hostel koji sad ja saljem svima vama, dakle trebali bi skupiti lovu za hostel. Franic, skupi lovu od ekipe iz Spanskog (6), klub ce platiti 15, sta ostavlja jos 14 kreveta viska. Mislim da bi moglo ici oko 25 igraca pa onda ajmo tih 25 igraca skupiti za 10 spavanja a ja cu pokriti ostala 4 kreveta dok ne nadjemo ko ce jos ici s nama.
Ja imam na spisku 22 igraca, vjerojatno sam nekoga i propustija pa evo: Joza, Matija, Marko, Ivan, Kreso, Igor, 2 Mamica, Srpek, Ante, Adam, Srecko, Vedran, Cvele, Les, Tompa, Renato, Luka, Igor novi, Dinko, Marko novi, ja... ko nam jos fali.
Ajmo pocet nosit lovu na treninge, pocevsi sa utorkom. To bi bilo po osobi 22 Eura ili 160kn. Dakle 22 Eura ukupno za obe noci sa doruckom.

Hey Ben,

I am suspicious that at least your Croats don´t find that other game so boring. There wouldn´t be 35 of them if there wasn´t that allegedly boring Austria-Croatia match on Sunday June 8, right here in Vienna! J

Anyway, all booked in.

The 13 Czechs have 1 triple, one quad and one 6-bed-room for the nights of Friday June 6 and Saturday June 7. Repeat: Arrival on Friday no problem.

The 35 Croats have three quads and four 6-bed-rooms for Saturday June 7 and Sunday June 8.

Both groups are booked into “The Base” in Grangasse 6.

Breakfast is included, but towels aren´t. It´s BYO here.

You can forward this link to them, these are the directions how to get there:

http://www.wombats-hostels.com/vienna/t ... get-there/

If they arrive with a coach, the nearest parking lot for coaches is opposite Schloss Schönbrunn. But then, this is going to be a very busy weekend in Vienna and they might have to park the thing in the boonies.

Since the Croats are such a huge group it would be cool to have an advance payment. This is our usual procedure for big groups.

It´s € 27 per person per night => 2 nights * 35 persons * € 27 => € 1890

It usually takes a week or two before money wired from abroad arrives here, so they should do this next week.

Having the bill settled in advance has the advantage that check-in would be a whole lot quicker, too. No need to collect € 54 each from 35 persons.

If the Czechs want to do that, too it´s appreciated but I don´t insist on it. Their bill will be: 2 nights * 13 persons * € 27 => € 702
But: if they want to wire the money, next week, please.

One last thing:
It would be good to know an estimated arrival time of both groups.

Cheers,
Klaus Heindl

Profile  

Post subject:
PostPosted: Thu May 22, 2008 20:03:49 

e,ja imam 6 ljudi (cura,sestra,frendica,sogor i 2 kompica) kaj bi isli gore svojim kombijem, a spavali bi kod nas ak mozeju...,
e sad, spavali bi samo subotu, jer u nedj poslje tekme ideju doma..
ak nema mjesta za sve njih, brijo sam nekak ufurat u sobu, spavali bi i na podu u vrecama...

jel mogu tak? jel mogu samo 1 noc?

Profile  

Post subject:
PostPosted: Fri May 23, 2008 6:49:20 

a sta ja znam, a ocemo li nac nekoga ko ce spavati drugu noc, neznam, neka idu, ako nista drugo spavat ce u vricama, ako uspijemo prodat sve krevete, jos ni neznam koliko igraca ide, ajde na treninzima pitajte one koji nisu na forumu pa javite. Jel ima kod njih u kombiju jos koje misto za nekog igraca?

Profile  

Post subject:
PostPosted: Fri May 23, 2008 14:20:38 

da, 1,2 mjesta..
ak nemreju nije bed..

Profile  

Post subject:
PostPosted: Fri May 23, 2008 15:29:59 

ma reci ti njima da idu, pa cemo onda vidit oceli i ko spavati u vrici, Samo nebi tija da nakraju ja iz djepa placam krevete koji nisu prodani... Aj jos ih nagovori da ostanu i drugu noc i onda smo na konju...

A i pocnite nosit lovu za spavanje tako da ja uplatim u hostel, jer nam ne viruju da ce doc 35 debila...

Ja sam do sljedeceg petka (30.05) jos u zagrebu, sta skupimo do treninga utorak i ovo sta ce klub platiti toliko cu uplatiti njima na racun, pa onda vi koji imate goste skupite po 54 Eura od njih a vi dajte 22 za vas.

Profile  

Post subject:
PostPosted: Fri May 23, 2008 15:30:01 

ma reci ti njima da idu, pa cemo onda vidit oceli i ko spavati u vrici, Samo nebi tija da nakraju ja iz djepa placam krevete koji nisu prodani... Aj jos ih nagovori da ostanu i drugu noc i onda smo na konju...

A i pocnite nosit lovu za spavanje tako da ja uplatim u hostel, jer nam ne viruju da ce doc 35 debila...

Ja sam do sljedeceg petka (30.05) jos u zagrebu, sta skupimo do treninga utorak i ovo sta ce klub platiti toliko cu uplatiti njima na racun, pa onda vi koji imate goste skupite po 54 Eura od njih a vi dajte 22 za vas.

Profile  

Post subject:
PostPosted: Fri May 23, 2008 15:30:56 

Ja sam do sljedeceg petka (30.05) jos u zagrebu, sta skupimo do treninga utorak i ovo sta ce klub platiti toliko cu uplatiti njima na racun, pa onda vi koji imate goste skupite po 54 Eura (27 za jednu noc) od njih a vi dajte 22 za vas.

Profile  

Post subject:
PostPosted: Fri May 23, 2008 15:31:59 

Ja sam do sljedeceg petka (30.05) jos u zagrebu, sta skupimo do treninga utorak i ovo sta ce klub platiti toliko cu uplatiti njima na racun, pa onda vi koji imate goste skupite po 54 Eura (27 za jednu noc) od njih a vi dajte 22 za vas.

Profile  

Post subject:
PostPosted: Fri May 23, 2008 15:32:54 

Profile  

Post subject:
PostPosted: Tue May 27, 2008 21:58:52 

kolja, jbg ja nemogu u bec,mislim ide se meni al s vremenom nisam bas najbolji... jbg

Profile  

Post subject:
PostPosted: Wed May 28, 2008 7:45:40 

Evo ovako:

Soba 609 (6 kreveta):
Tompa, Les, Cvele, Igor, Mamic Milian i Matija

Soba 612 (6 kreveta):
Kreso, Ujko, Matija, Marko, Vedran, Josip

Soba 711 (4 kreveta):
Ante, Adam, Johnny, vozac Pero

Soba 611 (4kreveta):
Renato, Kolja, Nick(iz Australije)

Soba 707 (4 kreveta):
zasad prazna, sta je sa ona dva nova Luka i Igor, jesam li jos nekoga zaboravija (Rob, David, Srecko, Jura i Peric ne idu).
Dakle ako idu Luka i Igor imamo jos dva kreveta prazna, a ako ne idu onda 4 pa ajmo vidit jel jos neko oce ici.

Soba 709 i 712 su za dvi grupe od 6 ljudi koji su rezervirali navijaci, jedni samo za jednu noc, drugi za obe noci i to je sve OK.

Sta se prevoza tice, imamo kombi di stane 8 ljudi, i 2 auta di skupa stane 10 ljudi, sta je 18 igraca, s tim da Mamici idu sa Spansko ekipom, tako da bi onda to trebalo biti dosta prevoza za sve, cak i ako Luka i Igor idu.

Tompa, daj mi ime i prezime tvojih 6 putnika, trebam poslat u hostel. Igor i mamici trebam prezime za Stjepana i ime Pilka sa vase liste. I ko od njih oce igrati za drugu ekipu moze pa neka ponesu kopacke ako im se igra.

Profile  

Post subject:
PostPosted: Thu May 29, 2008 21:31:39 

nikol marković
sandra tonšetić
tina čubrilo
ivana širić
ante kovačević
marko huđek
oni ti se svi vračaju za zg u nedj poslje tekme jer delaju...igor se isto vrača u nedj s njima jer i on šljaka u pon...
gle velim ti ponovo,ak imamo nekog ko bi spaval obje noći njih zememo,tj prijavimo,zememo im lovu, a moji buju se već snašli...nije bed...ne žele da lovu daje neko drugi za njih...pa ak je bed samo reci!!!

luka ti se preziva veličan,a igor svoboda...

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 46 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4  Next

All times are UTC + 1 hour