|
Dakle Croatia Open / CEAFL je zavrsio, okrecemo se novim pobjedama. Sljedeci je Bec, 07.06. Plan je sljedeci, krece se u subotu u raaaanim jutarnjim satima, isti dan igramo turnir i nakon turnira je predvidjena festa u Benovom novom Aussie baru. Sutradan smo slobodni, ako neko ima kartu za tekmu (neka mi je proda) taj ide na stadion, a mi ostali smrtnici idemo negdi di se organizirano gleda tekma. Nakon toga idemo slaviti do kasno u noc i u ponedjeljak kad se sjetimo idemo nazad. Imamo dvije noci spavanja u hostelu. Belic, Kum(vjerojatno) i ja vozimo aute i mi pokrivamo troskove benzine. Iznajmili smo kombi (Pero) i to ce klub platiti. Klub ce platiti i smjestaj za 15 igraca, onih 15 koji upadnu u prvu ekipu. U hostelu imamo rezervirano ni vise ni manje nego 35 kreveta. Dakle osim 15 igraca, ima jos 20 slobodnih kreveta i mozemo voditi prijetelje, cure, koga god, naravno svi ostali ce sami platiti smjestaj i sami ce morati doc do beca nekako. Al kako su svi kapaciteti u becu sta se spavanja tice popunjeni, ovo im je odlicna prilika da spavaju za 27 eura (ukljucuje i dorucak).
Od ovih 20 kreveta viska, vec znamo da Pero vozac, Kum i njegov tata trebaju krevet i vec se prijavio Nick Zdunic (DJ s prvog turnira) da i njemu treba jedan. Znaci jos 16 kreveta je slobodno. Kad se neko od prijatelja prijavi, molim vas da ubrzo pokupite od njega/njih 54 eura jer da nebi bilo poslje da neki odustanu pa da klub mora platiti. Zapravo ko prijavi gosta neka bude i odgovoran za tog gosta.
DOBRODOSLI NA VIKEND HRVATSKIH POBJEDA!
DANAS RASTURAMO MI, SUTRA VATRENI!
_________________ www.dsgncity.com
GO HAWKS!
|